Over By Essyl

Mijn naam is Essyl van Dijk, professioneel haarstylist, visagiste en eigenaresse van BY ESSYL.

Al van jongs af aan wist ik dat ik kapster wilde worden en na als kind al dagelijks rondgelopen te hebben in de salon van mijn moeder was de stap naar de kappersopleiding een logisch vervolg.

Nadat ik de kappersopleiding had afgerond heb ik twee jaar de visagie vakopleiding en professionele Gruppo Select bij Mieke Petiet gevolgd waarbij ik zowel tijdens als na de opleiding diverse visagie opdrachten heb uitgevoerd.

Het mooie van het kappersvak

Het mooie van het kappersvak vind ik dat je mensen blij kan maken door een kleine verandering teweeg te brengen maar uiteindelijk wel te zorgen dat mensen blijven wie ze zijn. Ieder mens is uniek en dat unieke element moet je behouden door klanten tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan.

Gevoel voor de klant is hierbij naar mijn idee het belangrijkste onderdeel door op een kunstzinnige wijze te kijken naar het haar, de persoon en de vorm van het gezicht om er zo voor te zorgen dat er een perfect plaatje ontstaat waar de klant zich optimaal bij voelt.

Trends en de nieuwe technieken zijn hierbij leidend die ik volg door trainingen en het lezen en bekijken van de nieuwste trends op internet  en de diverse vakbladen.

Behandelingen

Meer informatie en het boeken van uw afspraak >>