Bruidskapsels

bruidskapselsUw huwelijksdag is de mooiste dag van uw leven waarbij u er verzekerd van wilt zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is:

  • Uw jurk moet stralen,
  • De entourage moet kloppen,
  • Gasten moeten een gezellige dag hebben.

Uiteraard is het belangrijk dat u als bruid schittert en daar zijn naast uw jurk, bruidskapsels en bruidsmake up de belangrijkste onderdelen van. De keuze voor een bruidskapsel is een zeer persoonlijke aangelegenheid en dient dan ook volledig afgestemd te zijn op uw persoonlijke eisen en wensen.

Verder is het belangrijk dat trouwkapsels de gehele dag perfect in model blijven zitten, want een uitgezakt trouwkapsel aan het eind van de dag is wel het laatste dat u wenst.

BY ESSYL is gespecialiseerd in professionele bruidskapsels en bruidsmake up waarbij wij ervoor zorgen dat uw persoonlijke wensen optimaal gecombineerd worden met de nieuwste professionele kniptechnieken en make up technieken.

Van proefkapsel naar perfecte bruidskapsels

Wanneer u uw bruidskapsel door BY ESSYL laat verzorgen zal er altijd een persoonlijke afspraak worden gemaakt om uw wensen goed door te spreken. Op basis van uw wensen zal er een advies gegeven worden over mogelijke bruidskapsels rekening houdend met uw haar, de nieuwste trends en meest recente kniptechnieken. Wilt u enkel gebruik maken van uw eigen haar is dat uiteraard mogelijk, maar ook wanneer u kiest voor een haarverlenging door middel van hairextensions zetten is dat bij ons mogelijk.

Nadat er overeenstemming is bereikt zal er altijd een proefkapsel worden gemaakt zodat u een duidelijk beeld heeft hoe het kapsel er op uw bruiloft uit zal gaan zien. Tevens is dit de kans om eventuele wijzigingen in het model aan te brengen zodat u zeker weet dat uw bruidskapsel perfect zit op de dag zelf.

Pas nadat u volledig tevreden bent met het beoogde eindresultaat zorgen wij ervoor dat de keuze voor het bruidskapsel wordt gemaakt. Op deze manier garanderen wij dat u niet voor verassingen komt te staan op de dag zelf en dat u zult stralen zoals u dat wenst!

Kies voor ons voordelige bruidspakket

Naast de losse bruidskapsel en bruidsmake up behandelingen verzorgen wij ook een compleet en voordelig bruidspakket. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij u thuis. Hiermee bent u verzekerd dat zowel kapsel als visagie perfect verzorgd zijn gedurende uw bruiloft. Het complete bruidspakket omvat:

– Proefkapsel
– Proef make-up
– Bruidskapsel
– Bruidsmake-up

Indien u interesse heeft in het complete bruidspakket kunt u ons uiteraard vrijblijvend contacteren.

Ga voor uw perfecte bruidskapsel

Heeft u interesse in de professionele service van BY ESSYL? Neem dan contact op via info@byessyl.nl of middels ons contactformulier.