Bruidsmake-up

bruidsmake upNaast een mooie jurk en bijpassend bruidskapsel is bruidsmake-up het belangrijkste onderdeel om te stralen op uw bruiloft. Bruidsmake-up bepaalt uw uitstraling en elegantie gedurende de trouwdag en daarom is het zo belangrijk dat deze professioneel en volledig naar wens is aangebracht.

Van proef make-up naar perfecte bruidsmake-up

De mate en stijl van make-up is altijd zeer persoonlijk. Waar de een van egaal en behoudend houdt, gaat de ander juist voor opvallend en onderscheidend. Dit is iets dat ik me maar al te goed besef en vandaar dat er voor de bruiloft zelf altijd een zeer uitgebreide proef make-up sessie wordt ingepland.

Tijdens deze sessie zal ik uw persoonlijke smaak en wensen inventariseren en probeer ik u zodoende beter te leren kennen voor welke soort make-up uw voorkeur uitgaat. Op basis van uw persoonlijke wensen zal ik kijken hoe deze perfect gegoten kunnen worden in de moderne technieken en materialen vandaag de dag.

Ik zal hierbij altijd een objectief advies geven. Dat wil zeggen dat indien u iets voor ogen heeft wat bijvoorbeeld op basis van gezichtsvorm, bruidskapsel of trouwjurk niet optimaal tot zijn recht zal komen, dat ik dit dan ook eerlijk zal aangeven. Naar mijn idee is het namelijk essentieel om onafhankelijk, persoonlijk en professioneel advies te krijgen om tot de perfecte bruidsvisagie te komen.

Vervolgens zal tijdens de proef make-up sessie een duidelijk beeld worden gegeven hoe uw bruidsmake-up er op uw bruiloft uit zal gaan zien. Tevens is dit een optimale kans om aan te geven of u nog wijzigingen in stijl, techniek of uitstraling wenst.

Kies voor ons voordelige bruidspakket

Naast de losse bruidskapsel en bruidsmake-up behandelingen verzorgen wij ook een compleet en voordelig bruidspakket. Hiermee bent u verzekerd dat zowel haar als make-up perfect verzorgd zijn gedurende uw bruiloft. Het complete bruidspakket omvat:

– Proefkapsel
– Proef make-up
– Bruidskapsel
– Bruidsmake-up

Indien u interesse heeft in het complete bruidspakket kunt u ons uiteraard vrijblijvend contacteren.

Enkel professionele producten

Voor onze make-up sessies maken wij uitsluitend gebruik van de professionele producten van MAC. Dit merk is een van de voorlopers op het gebied van uiterlijke verzorging door de continu verbeterende producten.

Verder heeft MAC make-up de eigenschap om zeer lang te blijven zitten, niet uit te lopen en daardoor optimaal geschikt te zijn voor lange dagen zoals een huwelijksdag.

Contacteer ons voor uw bruidsmake-up

Heeft u interesse in de professionele make-up service van BY ESSYL of het complete bruidspakket? Neem dan contact op via info@byessyl.nl of middels ons contactformulier.