Dameskapsalon

Bent u op zoek naar een professionele dameskapsalon waar uw haar volledig naar wens wordt behandeld. Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres. Een kappersteam met ruime ervaring, passie en plezier in het knippen van verschillende kapsels.

Of u nu tot de jongsten behoort, of zich zo voelt, met mooi blond haar, of gekleurd haar, of tot de wat oudere dames met natuurlijk grijs haar, wij zorgen voor een behandeling die bij u past.

Het continu volgen van alle ontwikkelingen in de haarmode om zo op de hoogte te blijven van de laatste haartrends is voor ons vanzelfsprekend. Echter, ook voor een traditioneel kapsel bent u bij ons in goede handen.

Ik, Essyl van Dijk, heb mijn droom waargemaakt door professioneel kapster te worden, samen met mijn team maak ik ook uw droom waar om er stralend en vol zelfvertrouwen uit te zien. Wie in één van onze stoelen plaats neemt, stapt zeker tot volle tevredenheid, stralend weer naar buiten.

Waarom BY ESSYL als dameskapper?

Al onze haarstylisten hebben, jarenlange ervaring in het kappersvak. In onze salon werken alleen de beste en meest enthousiaste dameskappers. Een bezoek aan onze dameskapsalon begint met een warme ontvangst en professioneel advies. Kwaliteit staat altijd voorop bij BY ESSYL!

Daarnaast werken wij enkel en alleen met de beste professionele kappersproducten van Keune. Wij zorgen dat we met de meest professionele producten en het juiste advies voor u een optimaal eindresultaat bereiken. En daar profiteert uw kapsel zéér zeker van waardoor u met de leukste kapsels onze salon verlaat.

Traditioneel of trendy? Als dame kiest u voor bij BY ESSYL

Voor alle kapsels kunt u terecht bij BY ESSYL. Bent u, of voelt u zich jong en hip, dan zorgen wij ervoor dat u volgens de laatste trends met een modern kapsel de dameskapsalon weer verlaat. Wilt u liever een meer traditioneel kapsel? Dat kan natuurlijk ook, omdat wij alle kniptechnieken beheersen en een jarenlange ervaring hebben. Of heeft u een uitdagend krullenkapsel en wilt u een echte gespecialiseerde krullen kapper? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! En wanneer u uw haar wilt verlengen dan kunt u bij ons terecht voor onze hairextensions.

BY ESSYL is er voor iedere vrouw! Wij knippen uw haar in elke stijl en kleuren uw haren in iedere gewenste kleur die u maar wilt. Het maakt niet uit of uw haar kort of lang is, wij knippen naar uw wens(en) om te zorgen dat u altijd naar volle tevredenheid onze salon weer verlaat.

Maak gebruik van onze speciale haarproducten voor dames

BY ESSYL gebruikt alleen de beste verzorgings- en behandelingsproducten voor uw haar. Daar kunt u van profiteren door deze producten na het bezoek aan onze salon ook thuis te gebruiken. Zo blijft uw haar in topconditie en geeft u het de verzorging die het ook na de behandeling nodig heeft. Verzorg uw haar thuis zoals BY ESSYL dat ook doet voor het mooiste en langst blijvende resultaat.

BY ESSYL is dé nummer 1 dameskapsalon in de omgeving!

U vindt geen betere dameskapper in de omgeving van Prinsenbeek of Breda dan BY ESSYL. Kom voor professioneel haaradvies, een topknipbeurt, een uitstekende kleurbehandeling of mooie visagie naar onze salon in Prinsenbeek. En daarnaast zijn wij uiteraard ook actief als herenkapsalon en kinderkapper zodat er voor iedereen voldoende mogelijkheden beschikbaar zijn.

Wilt u gebruik maken van onze professionele kappersbehandelingen? Neem dan contact op via info@byessyl.nl of bel ons op 076 888 62 70. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier voor een afspraak.