De leukste kapsels

Er zijn tegenwoordig gigantisch veel mooie kapsels en er is werkelijk voor ieder wat wils op het gebied van haarstijlen. Van kort haar met een pony tot balayage of een sandy blonde haarkleur. Ook mannen hebben bij ons als herenkapper de grootste keuze uit zowel hippe als traditionele kapsels. Wat denkt u van een undercut? Of een scheiding met strakke randen? Eén ding is zeker: voor een goed en hoogwaardig kapsel gaat u naar BY ESSYL!

BY ESSYL creëert het door u gewenste kapsel

Het technisch goed kunnen knippen van de juiste, passende kapsels vergt naast talent en inzicht ook de nodige opleiding,  training en ervaring. De kapsters van BY ESSYL doen daar hun uiterste best voor en volgen dan ook vele trainingen om de laatste trends bij te houden, maar ook om de daarbij horende kniptechnieken onder de knie te krijgen. Deze passie en inspanning merkt u tijdens uw bezoek aan BY ESSYL en dat maakt BY ESSYL ook zo’n goede kapper. Onze kapsters staan namelijk voor de kwaliteit die zij leveren en zijn enkel tevreden wanneer u dat ook bent!

Het best passende kapsel voor uw haarsoort

Iedereen heeft ander haar. Per haarsoort kan het dus verschillen wat voor u het best passende kapsel is. Heeft u van nature een krullenkapsel? Accentueer dit dan en laat uw krullen los. Heeft u juist wat dunner haar? Houd uw kapsel dan bijvoorbeeld kort met een strakke boblijn. Of heeft u hairextensions en bent u benieuwd wat u daarmee kan? Ook dan kunnen we u uiteraard voorzien van het beste advies!

De ervaren kapsters van BY ESSYL weten altijd raad met uw haar. Daarom wordt er voorafgaand aan uw kappersbehandeling besproken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden uw haar biedt. Op basis van uw wensen, voorkeuren, lifestyle, maar eventueel ook uw beroep wordt er altijd een persoonlijk en bij u passend advies uitgebracht. Ditzelfde geldt bij kinderen. Als professionele kinderkapper adviseren we ook altijd wat voor uw kinderen het best passende kapsel is.

Belangrijk bij de keuze van het beste kapsel is de haarlengte. Wat bij middellang haar leuk is, kan totaal anders uitpakken bij lang haar. Daarom is het goed te kijken naar kapsels die overeenkomen met uw eigen haarlengte. Of misschien gaat uw voorkeur zelf uit naar een totaal nieuw, ander kapsel door uw haar te verven in een compleet andere kleur? Vindt u het lastig? De kapsters van BY ESSYL geven u graag deskundig advies voor het mooiste resultaat.

Waar moet een leuk kapsel aan voldoen?

Of een kapsel leuk is of niet, is natuurlijk afhankelijk van smaak. Maar er zijn enkele factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van leuke kapsels.

  1. Uw haarsoort: Heeft u dun haar? Dan zijn krullen wellicht geen goed idee.
  2. Uw haarlengte: Wat bij kort haar leuk staat, hoeft natuurlijk niet te gelden voor middellang haar.
  3. Uw gezichtsvorm: Heeft u bijvoorbeeld een rechthoekige gezichtsvorm? Dan zal lang haar uw gezicht langer laten lijken.

De kapsters van BY ESSYL weten precies hoe ze bovenstaande factoren moeten combineren om te zorgen dat u een kapsel krijgt wat helemaal bij uw gelaat past.

Voor de leukste kapsels gaat u naar BY ESSYL

Bij een kappersbezoek is uiteindelijk het resultaat het belangrijkste en dat is dat u naar huis gaat met een leuk kapsel waar u zich prettig bij voelt. Bij BY ESSYL verzorgen ze de leukste kapsels! Ook voor u.

Zoekt u een professionele kapsalon die op de hoogte is van de laatste trends en zo de leukste en mooiste kapsels weet kan knippen?

Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres! Bel naar +31 (0)76 – 8886270, stuur een e-mail naar info@byessyl.nl of vul het contactformulier in op de website. Op deze manier bent u verzekerd van een afspraak bij uw kapster naar keuze.

In welke regio’s is BY ESSYL bekend?

Al jaren komen mensen van ver voor een kappersbehandeling bij BY ESSYL. Enkele populaire dorpen en steden waar veel van onze klanten vandaan komen zijn: