Home tekst

Trouwplannen BY ESSYLBY ESSYL, haarverzorging in de juiste ambiance

Essyl van Dijk, oprichtster en eigenaresse van BY ESSYL, volgt haar passie in het optimaal beheersen van het kappersvak. Zo slaagt zij erin technieken om te zetten in een voor haar kenmerkend, uniek, kappershandschrift. Hierin mixt zij uiteenlopende knip- en snijtechnieken van klassieke als creatieve kapsels. Met een scala aan tools creëert ze aangepaste modellen en structuren voor zowel krullend als stijl haar.

Dit alles heeft er toe geleid dat het team van BY ESSYL is gespecialiseerd in de meest moderne kniptechnieken en haarkleuringen.

De behandelingen kunt u ervaren in de bij Essyl passende eigentijdse, stijlvolle setting van de dames- en herenkapsalon. In deze relaxte, privacy biedende salon, wordt u op een betrokken en deskundige wijze geadviseerd en behandeld.

Vanuit haar visie werkt Essyl alleen met vakbekwame, gediplomeerde teamleden en maakt ze gebruik van de allerbeste, professionele kappersproducten van Keune.

BY ESSYL is het adres als u op zoek bent naar een goede kapper. Eventueel kan er worden afgesloten met een bijpassende visagie.

Essyl van Dijk en haar teamleden van BY ESSYL heten u van harte welkom in de salon.