Professionele krullenkapper voor de mooiste krullenkapsels

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde krullenkapper die helemaal thuis is in het knippen van de mooiste kapsels voor mensen met krullen? Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres! Bij kapsalon BY ESSYL in Prinsenbeek (regio Breda) bent u verzekerd van de mooiste trendy krullen kapsels die perfect bij uw haar passen.

Met een glimlach, optimale service en alle aandacht die u verdient, knippen wij uw krullen kapsel zodat u tevreden en zelfverzekerd de salon verlaat met een stralend nieuw kapsel of een gerestyled kapsel.

Wij vinden dat een bezoek aan onze salon gerust een uitje mag zijn. Daarom kunt u tijdens de behandeling genieten van een kopje koffie of thee en iets lekkers van de bakker of later op de dag proosten met een goed glas wijn of een biertje. Zo is een bezoek aan onze sfeervolle, privacy biedende salon een heerlijk moment van rust. Echt een moment voor uzelf.

Zoekt u een kapper die volledig is gespecialiseerd in het knippen van krullen kapsels? Maak dan snel een afspraak bij BY ESSYL.

Wat maakt BY ESSYL een echte krullenspecialist?

Eigenaresse Essyl van Dijk heeft zelf al haar hele leven een krullenkapsel en weet daardoor als geen ander wat krullend haar allemaal met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de specifieke verzorging die krullend haar nodig heeft of de meest trendy krullenkapsels die perfect passen bij krullend haar.

Deze jarenlange ervaring maakt Essyl tot een echte krullenspecialist en daarmee mag ze ook wel dé krullen kapper in Breda en omstreken worden genoemd.

Door deze passie is de liefde voor het stylen van de mooiste krullenkapsels ontstaan en al van jongs af aan is ze bezig om haar eigen krullenkapsel trendy en professioneel in model te brengen en te houden in de professionele salons waar ze heeft gewerkt.

Met het openen van haar eigen salon en de continu professionele doorontwikkeling van haar kennis en kunde op het gebied van krullen is ze dan ook met recht een echte krullenspecialist te noemen waar u verzekerd bent van de mooiste krullenkapsels in de regio.

Welke krullenkapsels zijn onze specialiteit?

De allround kappers van BY ESSYL zijn gespecialiseerd in uiteenlopende krullenkapsels. Ook wanneer u uw krullenkapsel wilt laten verven, kunt u in onze kapsalon terecht. Bent u toe aan een heel nieuw krullenkapsel of het bijwerken van uw bestaande kapsel? Dan geven we u graag uitgebreid advies waarbij we rekening houden met onder andere uw gezichtsvorm, kledingstijl en haartype.

BY ESSYL is o.a. gespecialiseerd in de volgende krullenkapsels:

  • Krullenkapsels in laagjes
  • Krullenkapsels voor mannen
  • Korte krullenkapsels
  • Highlights in krullen
  • Halflange krullen kapsels
  • Lang krullend haar

Uiteraard kunt u ook voor exclusieve krullenkapsels terecht in onze salon in Prinsenbeek. Gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u dat wij van uw krullen kapsel een schitterend bruidskapsel maken? Dan zorgen we er met alle liefde voor dat u op uw trouwdag stralend voor de dag komt.

Onze professionele kapsters en goed opgeleide visagisten, met ervaring op onder andere de Amsterdam Fashion Week, verzorgen graag uw bruidskapsel en passende visagie.

Wat BY ESSYL een goede kapper maakt voor uw krullen kapsel

Bij kapsalon BY ESSYL werken ervaren en gespecialiseerde kapsters met jarenlange ervaring. Onze kennis en kunde over krullen kapsels houden we continu op peil door cursussen te volgen over de laatste trends en kniptechnieken speciaal voor krullenkapsels.

Daardoor merkt u dat we geen standaardkappers zijn en u meer professionaliteit kunnen bieden voor meer uitdagende kapsels met krullen. Wanneer u eens een nieuw krullen kapsel wilt proberen of vragen heeft over het verzorgen en modelleren van uw krullend haar, bent u bij BY ESSYL in goede handen.

Neem dan ook gerust contact op met BY ESSYL. Of het nu kort krullend haar betreft of lang krullend haar u kunt altijd bij ons terecht. Krullen knippen is onze specialiteit en daarbij is geen uitdaging ons te gek! En dankzij een heerlijke hoofdmassage loopt u fris en fruitig naar buiten, mét een prachtig nieuw of gerestyled krullenkapsel!

Neem contact met ons op voor een afspraak bij dé krullenkapper in regio Breda!

Toe aan het knippen, verven of restylen van uw krulhaar of heeft u eens behoefte aan uitgebreide professionele visagie? Maak een afspraak bij BY ESSYL! Kapsalon BY ESSYL is al jaren dé krullenkapper voor dames, heren, kinderen en complete gezinnen.

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de volgende opties:

In welke regio’s is BY ESSYL bekend als gespecialiseerd krullenkapper?

Al jaren komen mensen van ver voor het behandelen van hun krullenkapsel naar BY ESSYL. Enkele populaire dorpen en steden waar veel van onze klanten vandaan komen zijn: