Kapper aan huis

BY ESSYL is een professionele en vakkundige visagie- en kapsalon in Prinsenbeek waar maar één ding geldt: klanten tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit laten gaan. Dat kan door een fris nieuw kapsel, een nieuwe haarkleur of door onze professionele visagie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van BY ESSYL als thuiskapper? Lees het op deze pagina.

Bij BY ESSYL maken ze het iedere dag weer waar. Niet alleen in de salon, maar in uitzonderlijke gevallen ook bij u thuis of op locatie. Denk bijvoorbeeld aan bruidskapsels of bruidsvisagie tijdens dé grote dag die wij bij u thuis of op een willekeurige gewenste locatie verzorgen.

De voor- en nadelen van een thuiskapper

De voordelen van een thuiskapper zijn duidelijk: u hoeft de deur niet uit, de kapster komt bij u langs wanneer het u uitkomt en eventueel kan uw hele gezin in één keer worden geknipt.

Maar heeft u ook weleens gedacht aan het ongemak dat thuis knippen met zich mee brengt? Denk maar eens aan de volgende nadelen:

  • Uw huis ligt vol haar
  • Thuis heeft u geen professionele uitspoelbak, waardoor u vaak onder de kraan in de wasbak hangt
  • Niet altijd heeft BY ESSYL alle ruimte en de juiste belichting, waardoor we vaak niet het perfecte resultaat bereiken als in onze salon
  • En tot slot, we kunnen vaak slechts een beperkt aantal materialen meenemen

Een aantal nadelen die u zeker moet overwegen wanneer u beslist om te kiezen voor een thuiskapper.

Waarom de salon van BY ESSYL voor optimale kappersbehandelingen?

Om bovenstaande redenen voeren onze kapsters doorgaans standaard kappersbehandelingen niet bij mensen thuis maar enkel op afspraak vanuit de salon. In de salon van BY ESSYL ervaart u namelijk totaal iets anders. Onze kapsters hebben alle professionele knip-, verzorgings- en behandelmaterialen bij de hand en we hebben alle ruimte om u te voorzien van advies tijdens het knippen. Ook erg fijn: uw haar valt op onze vloer en niet die van u.

Daarnaast kunt u de voortgang van uw kapsel zelf zien in een spiegel in onze kapsalon en hebben wij perfecte belichting tot onze beschikking om uw haar het mooist te laten stralen.

En wat tenslotte ook niet onbelangrijk is: een bezoek aan BY ESSYL is gewoon een ontspannend en welverdiend uitje met het leukste kapsel als eindresultaat!

Kies BY ESSYL voor professioneel knippen en visagie

Heeft u toch de wens om u thuis te laten knippen en zoekt u een professionele kapper die op de hoogte is van de laatste trends, maar ook in staat is om de mooiste traditionele kapsels te knippen, of wilt u BY ESSYL voor een stralend bruidskapsel of bruidsvisagie?

Dan kunt u ons uiteraard altijd contacteren! Bel naar +31 (0)76 – 8886270, stuur een e-mail naar info@byessyl.nl of vul het contactformulier in op de website voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. Op deze manier bent u verzekerd van een afspraak bij uw kapster naar keuze.

In welke regio’s is BY ESSYL bekend?

Al jaren komen mensen van ver voor een kappersbehandeling bij BY ESSYL. Enkele populaire dorpen en steden waar veel van onze klanten vandaan komen zijn: