Visagie

BY ESSYL verzorgt naast hairstyling ook professionele visagie voor bijvoorbeeld een trouwerij, speciale gelegenheid, unieke avond uit of in opdracht.

Kennis en ervaring heb ik opgedaan bij dé visage opleiding van Nederland; de make-up school van Mieke Petiet in Middelburg en Amsterdam waarbij ik zowel de vakopleiding als de speciale vervolgopleiding Gruppo Select heb gevolgd. Zowel tijdens als na afronding van de opleidingen zijn er opdrachten uitgevoerd voor mode specials, vakbladen en bekende merken.

Professionele bruidsmake up

Een specialiteit van BY ESSYL is het verzorgen van complete bruidsmake-up. Gedurende dit traject zullen uw wensen altijd het uitgangspunt vormen voor de keuze van de make up, waarbij vanuit professioneel oogpunt altijd een onafhankelijk advies zal worden gegeven om zo tot het door u gewenste resultaat te komen.

Visagie opdrachten

Naast werk voor consumenten heeft BY ESSYL uitgebreide ervaring in commerciële visagie- en hairstyling  opdrachten. Zo zijn er opdrachten uitgevoerd voor onder andere de volgende opdrachtgevers: