Hairextensions laten zetten voor een volle haardos? Kies BY ESSYL!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kapper die is gespecialiseerd in het zetten van hairextensions? Dan bent u bij hairextensions kapper BY ESSYL aan het juiste adres!

Met een zeer professionele dienstverlening zetten wij de mooiste haar extensions zodat u tevreden en zelfverzekerd de salon verlaat met voller en langer haar.

Tijdens het zetten van de hairextensions in onze kapsalon laten we u ontspannen met een kopje koffie of thee en iets lekkers zodat een bezoek voor het plaatsen van hair extensions ook een moment van rust is. Zoekt u een kapper die is gespecialiseerd in het zetten van extensions? Maak dan snel een afspraak bij BY ESSYL.

Welke hair extensions zetten wij?

Bij BY ESSYL plaatsen wij enkel 100% Human Hair extensions. (Remy) Human Hair is de hoogste graad van echt menselijk haar dat gebruikt wordt voor hair extensions. Bij Remy Human wijzen de haarschubben allemaal in dezelfde richting, in tegenstelling tot non Remy Hair, waarvan de haarschubben in tegengestelde richting wijzen. Remy hair is dus voelbaar zacht en zichtbaar glanzend.

De keuze voor Great Lengths hairextensions

BY ESSYL heeft er voor gekozen om te werken met (Remy) Human Hair extensions van de hoogste kwaliteit, namelijk extensions van het merk Great Lengths. Great Lengths is hét topmerk onder de hair extensions en is als enige gecertificeerd volgens de ISO-norm.

Great Lengths onderscheidt zich met gezond kwaliteitshaar op diverse vlakken. De hair extensions van Great Lengths bestaan uit 100% mensenhaar, dat is omringd door een cuticula beschermlaag en niet bewerkt met een silicone laag. De extensions zijn te herkennen aan het 100% Remy keurmerk wat staat voor het hoogste kwaliteitsniveau: grade A5.

Het productieproces van Great Lengths

Great Lengths heeft het volledige productieproces in eigen beheer. Dit begint bij het proces waar het haar wordt afgeknipt tot het plaatsen van de extensions bij de eindgebruiker in een gecertificeerde salon. De daarbij gebruikte hechtingsmethode met de Great Lengths keratine is volkomen Ph haar neutraal. Dit garandeert optimale houdbaarheid en geen haarverlies.

Het productieproces wordt in eigen laboratoria gevolgd, waarbij geen chemische behandelingen plaatsvinden. Ook het haar reinigen, kleuren en bundelen in aparte strengen, diktes en lengtes verloopt volgens een strikt controleproces.

Op deze manier blijven alle haren voor 100% van wortels naar punten in éénzelfde richting gerangschikt, zodat ze kunnen worden verwerkt tot de mooiste kwalitatieve extensions. Dit garandeert gezond en sterk haar, met uitzonderlijke veerkracht en glans, dat alle bewerkingen toelaat.

Toepassing van onze Human Hair extensions

Het plaatsen van hairextensions kan om uiteenlopende worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het toevoegen van extra haarvolume
  • Het verlengen van de haarlengte
  • Het opvullen van dun haar
  • Het verhelpen van haarschade
  • Hulp bij haarschade

Door de grote diversiteit aan toepassingsmogelijkheden is voor iedereen een gepaste haartoevoeging mogelijk. Of het nu gaat om de toepassing bij bruidskapsels, omdat u gewoonweg langer haar wenst te hebben of wanneer u te maken heeft met haarschade of aangeboren haarproblemen. Voor iedere toepassing is geschikte haarverlenging mogelijk.

Stappenplan voor het zetten van haarextensions

Wilt u extensions laten zetten door de haarspecialisten van BY ESSYL? Dan bestaat onze werkwijze uit 3 stappen:

1. Een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens het adviesgesprek kijken we naar de actuele situatie van uw kapsel. Komt u voor haarverlenging of volume extensions? Of spelen er haarproblemen of haar beschadigingen? Of wilt u enkel weten welke extensions voor dun haar toepasbaar zijn?

We bespreken alles tot in detail, waarbij we onder andere kijken naar uw dagelijkse activiteiten en haargewoontes en uw persoonlijke wensen. Waar willen we samen naartoe werken? Tijdens het adviesgesprek kunt u de haarstrengen zien en voelen en overtuigd raken van de kwaliteit van deze haar extensions.

2. Uw afspraak bij hairextensions kapper BY ESSYL

Tijdens het adviesgesprek is bepaald welke soorten extensions voor uw situatie de beste keuze zijn. De extension experts van BY ESSYL zullen op een vakkundige wijze uw haarwens tot vervulling brengen. Dit alles met als resultaat een uitzonderlijk draagcomfort van natuurlijke,  lichte en luchtige  volle haren die geen enkele haarschade veroorzaken.

3. Follow-up afspraak

Enkele weken nadat wij de haarverlenging hebben geplaatst, komt u nog eens langs voor een gratis follow-up afspraak. Tijdens deze follow-up bekijken we de bindingen en controleren we of ze goed in uw haarstructuur bevestigd blijven.

Hierna volgt de Quick Blow-dry die veel voordelen heeft voor de haarextensions. De bindingen worden hiermee vrijgemaakt en het voorkomt het vormen van knoopjes in fijne, pluizige en chemisch beschadigde haren.

Nazorg bij onze haarverlenging

Heeft u later alsnog vragen over uw extensions? Dan hoeft u niet altijd naar ons te komen. We helpen u gerust via telefoon, contactformulier, whatsapp en via e-mail.

Wilt u haar extensions plaatsen en bent u benieuwd wat in uw situatie de juiste keuze is? En zoekt u een kapper die volledig is gespecialiseerd in het zetten van extensions? Maak dan snel een afspraak bij BY ESSYL. Hiermee bent u verzekerd van het zetten van de meest professionele extensions van Great Lengths in uiteenlopende soorten, maten en kleuren.

Neem contact met ons op voor een afspraak bij dé hair extension specialist!

Wilt u haar extensions laten plaatsen en wilt u weten wat voor u de juiste keuze is? Maak een afspraak bij kapper BY ESSYL! Bij kapsalon BY ESSYL bent u verzekerd van het zetten van de meest professionele Great Lengths extensions in uiteenlopende soorten, maten en kleuren. Kapsalon BY ESSYL is al jaren dé professionele kapsalon voor dames, heren, kinderen en complete gezinnen. Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze specialisten.

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de volgende opties:

In welke regio’s is BY ESSYL bekend als hairextension kapper?

Al jaren komen mensen van ver voor het zetten van hair extensions. Enkele populaire dorpen en steden waar veel van onze klanten vandaan komen zijn: