Behandelingen

Altijd een kappersbehandeling die bij u past

Of u nu enkel u haren wilt laten knippen of op zoek bent naar een professional die gespecialiseerd is in het verzorgen van uw complete bruidskapsel, bij BY ESSYL bent u aan het juiste adres. Wij focussen ons op 100% klanttevredenheid en wij zijn dan ook pas tevreden op het moment dat u dit als klant ook bent.

Haar behandelingen

Op het gebied van haarbehandelingen zijn er diverse diensten die wij verlenen. Uiteraard hebben wij ons gespecialiseerd in de twee voornaamste diensten:

 • Haren knippen – Uitgebreide knipbehandeling met vooraf overleg over wensen, mogelijkheden en bijbehorend advies.
 • Haren kleuren – Uitgebreide standaard kleurbehandeling met vooraf overleg over wensen, mogelijkheden en bijbehorend advies. Betreft basis kleurbehandeling met 1 kleur.

Specialisatie en ontwikkelen doen wij onder andere door het zeer regelmatig bijwonen van gespecialiseerde knip- en kleur trainingen en –cursussen. Verder blijven wij up to date van de nieuwste trends en haarstijlen door het volgen van branche gerelateerde modeblogs, het lezen van vakbladen en het bijwonen van diverse shows.

Uitgebreide haar behandelingen

Buiten bovenstaande diensten kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende haarbehandelingen en bent u bij BY ESSYL dan ook aan het juiste adres voor aanvullende behandelingen zoals:

 • Föhnen – Behandeling waarbij uw haar in het door u gewenste model wordt geföhnd en gestyled.
 • Highlights – Behandeling waarbij er meerdere kleuren in het haar worden gebruikt voor mooie en dynamische kleurovergangen.
 • Permanenten – Behandeling waarbij het haar wordt gekruld door middel van rollers voor een professioneel en natuurlijk uitziend resultaat.
 • Opsteken – Tijdens het opsteken wordt uw haar naar opgestoken voor een elegant, chic en trendy uiterlijk.
 • Bruidskapsels – Complete professionele verzorging van het haar rondom uw bruiloft zodat u schittert tijdens de mooiste dag van uw leven. Eenmaal proefkapsel is hierbij inbegrepen.
 • Hair extensions Haarverlenging om met 100% natuurlijk mensenhaar een vollere en mooiere bos haar te creëren.

Visagie behandelingen

Indien u een complete avond uit wilt of gewoon net dat beetje extra wenst kunt u bij BY ESSYL ook terecht voor complete professionele visagie behandelingen. De visagie behandelingen variëren van basis make up tot complete bruidsmake up in combinatie met proef make up. De voornaamste behandelingen:

 • Visagie basis – Professioneel verzorgen van basis make up voor bijvoorbeeld een avond uit of een andere speciale gelegenheid.
 • Visagie uitgebreid – Uitgebreide visagie behandeling voor een professioneel uiterlijk
 • Bruidsmake up – Complete professionele verzorging van de make up voor de bruiloft zodat u schittert tijdens de mooiste dag van uw leven. Eenmaal proef make up is hierbij inbegrepen.

Heeft u interesse in een van onze professionele behandelingen? Neem dan contact op via info@byessyl.nl of middels ons contactformulier.

In welke regio’s is BY ESSYL bekend?

Al jaren komen mensen van ver voor uiteenlopende behandelingen bij BY ESSYL. Enkele populaire dorpen en steden waar veel van onze klanten vandaan komen zijn: